Veilig en professioneel

Een belangrijk onderdeel van toegangscontrole is parlofonie en videofonie. Met een parlofoon of videofoon systeem kunt u de bezoeker bij de ingang van uw pand identificeren voordat u de deur opent. Dit biedt niet alleen extra veiligheid, maar ook een professionele eerste indruk voor uw bezoekers.

Parlofonie en videofonie

Onze parlofoons zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals spraakherkenning en intercomfuncties. Dit maakt het gemakkelijk om communicatie te hebben met de bezoeker, zelfs als u niet in de buurt bent van de deur. Onze videofoon systemen zijn voorzien van HD-beeldkwaliteit en geïntegreerde camera's voor een duidelijk beeld van de bezoeker.

Automatische deuropening

Daarnaast bieden wij ook een breed scala aan opties voor toegangscontrole, zoals afstandsbediening deuropening, elektronische sleutelkaarten, of biometrische systemen zoals vingerafdruk- of gezichtsherkenning. Onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Professionele installatie en onderhoud

Onze technici zijn getraind in het installeren en onderhouden van onze systemen. Wij zorgen ervoor dat uw parlofoon of videofoon systeem optimaal werkt en uw pand veilig is.

Offerte toegangscontrole

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze parlofoon en videofoon systemen of een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om u te helpen bij het verbeteren van de veiligheid en het professionele imago van uw pand.