Elektrowerken Degens

Uw professionele partner voor al uw elektriciteitswerken, domotica, toegangscontrole, ventilatie, laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen.

Contacteer ons

Nieuwbouw & renovatie

Uw partner voor professionele elektriciteitswerken in zowel nieuwbouw als renovatie. Wij zijn actief in de regio Vlaams-Brabant.

Professionele partner

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de branche en staat garant voor kwalitatief hoogstaande werken.

Vlotte service

Een van de pluspunten van ons bedrijf is dat wij altijd streven naar een efficiënte en snelle service, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze werken.

ELEKTRICITEITSWERKEN DEGENS

Professionele partner in elektrowerken

Welkom bij Elektrowerken Degens uit Hakendover, uw professionele partner voor al uw elektriciteitswerken, domotica, toegangscontrole, ventilatie, laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen.

Elektrowerken in nieuwbouw en renovatie

Onze missie is om uw leven eenvoudiger en comfortabeler te maken door middel van moderne technologieën. Onze ervaren en gekwalificeerde technici staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van uw projecten, of het nu gaat om een kleine of grote renovatie of om nieuwbouw.

Bij Elektrowerken Degens zijn we trots op onze realisaties en projecten die we in de loop der jaren hebben voltooid. Onze ervaren technici en ingenieurs zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit en de meest efficiënte oplossingen voor onze klanten.

Kwaliteit en ervaring

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de branche en staat garant voor kwalitatief hoogstaande werken. Wij zijn gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten en bieden een breed scala aan diensten, waaronder ontwerp, installatie, onderhoud en reparatie.

Efficiënte en vlotte service

Een van de pluspunten van ons bedrijf is dat wij altijd streven naar een efficiënte en snelle service, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze werken. Onze technici zijn zeer ervaren en opgeleid en zorgen ervoor dat elk project binnen de afgesproken tijd en budget wordt afgerond.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om u te helpen!

Gratis offerte
call-to-action