Kwaliteit en ervaring

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de branche en staat garant voor kwalitatief hoogstaande werken. Wij zijn gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten en bieden een breed scala aan diensten, waaronder ontwerp, installatie, onderhoud en reparatie.

Efficiënte en vlotte service

Een van de pluspunten van ons bedrijf is dat wij altijd streven naar een efficiënte en snelle service, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze werken. Onze technici zijn zeer ervaren en opgeleid en zorgen ervoor dat elk project binnen de afgesproken tijd en budget wordt afgerond.

Werfkast huren

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing om je nieuwbouw- of renovatiewerf te voorzien van elektrische installaties indien je definitieve installatie nog niet aanwezig of aangesloten is? Dan kan u bij ons terecht voor het huren van een werfkast. 

Enkele voorwaarden :

  • Minimale huurperiode van 6 maanden
  • Facturatie bij aanvang 

Offerte elektrowerken

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door contact op te nemen met ons via onze website of telefoonnummer. Wij staan u graag te woord en helpen u verder met al uw vragen.