Als de batterij vol is, wordt de elektriciteit die nog geproduceerd wordt automatisch overgedragen op het net. Een thuisbatterij wordt geïnstalleerd tussen de omvormer van de zonnepanelen-installatie en de elektriciteitsmeter. Een thuisbatterij biedt ook enkele voordelen :

Voordelen thuisbatterij

  • De zelfconsumptie is hoger omdat men een groot gedeelte van de energie opslaat in de thuisbatterij.
  • Daling van de netkosten door het hoger zelfverbruik.
  • Minder afhankelijk van de zeer schommelende energieprijzen.
  • Je kan het verbruik van je elektriciteit beter spreiden, niet enkel gebruiken tijdens de piek- en/of daluren.
  • Kan gebruikt worden als noodgenerator tijdens stroompannes. 

Kwaliteit en veiligheid

Onze thuisbatterijen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en voldoen aan de hoogste veiligheids- en prestatienormen. Met een thuisbatterij kunt u de zonne-energie die uw zonnepanelen opwekken opslaan en gebruiken wanneer het u uitkomt, in plaats van dat u afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Dit kan u helpen om uw energiekosten te verlagen en uw onafhankelijkheid te verhogen.

Thuisbatterij volgens behoefte

Onze productlijn omvat verschillende capaciteiten en technologieën, zodat we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Wij bieden ook integratie met zonnepanelen systemen en andere slimme apparaten voor een optimale controle en efficiëntie.

Onze technici zullen u helpen bij het kiezen van de juiste thuisbatterij voor uw situatie en bij de installatie ervan.

Onderhoud en reparatie thuisbatterij

Daarnaast bieden wij ook onderhouds- en reparatieservices voor onze thuisbatterijen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw investering in goede staat blijft.

Offerte thuisbatterij

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Bedankt voor uw interesse in Elektrowerken Degens en we hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als klant.