Veiligheid en kwaliteit in elektriciteitswerken

Bij Elektriciteitswerken Degens in Hakendover kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan algemene elektriciteitswerken, van een eenvoudige zekeringkast over een compleet netwerk van stopcontacten en schakelaars tot een volledige elektrotechnische installatie.

Innovatief in elektriciteit

Zaakvoerder Koen Degens is gespecialiseerd in brand- en inbraakbeveiliging, datanetwerken, poort- en hekautomatisering , domotica, ventilatie en toegangscontrole. Als zelfwerkend patroon overlegt hij elke fase van het project met de opdrachtgever. Hij is een gepassioneerd vakman met een innovatieve kijk op elektriciteit. Alle werken worden naar de wens van de klant en in verschillende materialen, kleuren en stijlen uitgevoerd.

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

Koen Degens voert elektriciteitswerken te Hakendover uit in nieuwbouw- en renovatieprojecten en hecht veel belang aan het gebruik van kwaliteitsmaterialen en veiligheid. Of het nu gaat over het uitfrezen van sleuven of aansluiten van elektrische netwerken, het leggen van leidingen of het uitwerken van zekeringskasten, alles wordt volledig conform de veiligheidsvoorschriften uitgevoerd.

Contact opnemen

Aarzel niet om Elektriciteitswerken Degens te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.


Broedersblok 3
3300 Hakendover - België
Ligging
Gsm: +32 (0)472 68 41 10
info@elektrowerkendegens.be
BTW BE0822 477 252