Plaats nu domotica en bespaar op uw energiefactuur

Elektriciteitswerken Degens heeft een mooie expertise in domotica te Hakendover voor woningen, appartementen, enzovoort. Hier mag u betrouwbare systemen verwachten aan een correcte prijs.

Kwaliteit in domotica

Als erkend installateur van NIKO werkt zaakvoerder Koen Degens voornamelijk met Nikobus en met de knx systemen. Op verzoek van de klant worden ook andere systemen geplaatst.
Dankzij domotica kunt u het volledige huis automatiseren. Van de verlichting tot de rolluiken, poorten, verwarming, multimedia en zoveel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Domotica is een investering die zich op termijn terugbetaalt. Met een goed uitgewerkt en functionerend domoticasysteem zal u uw energiefactuur drastisch zien dalen. 

Automatisatie woning en gebouwen

Elektriciteitswerken Degens verzorgt de automatisatie van particulieren maar kan ook ingeschakeld worden voor grotere gebouwen. Van de verlichting, verwarming, rolluiken, ventilatie, homecontrol tot bekabeling, camerabewaking en datatechniek. Via het Datarak wordt alles doorgestuurd naar de modem en het netwerk. Elke uitwerking gebeurt in nauw overleg met de klant.

Contact opnemen

Wenst u professioneel advies over wat domotica voor uw woonst of bedrijf kan betekenen? Neem dan zeker contact op.


Broedersblok 3
3300 Hakendover - België
Ligging
Gsm: +32 (0)472 68 41 10
info@elektrowerkendegens.be
BTW BE0822 477 252